Kuhinje

V Danstudiu Celje vam ponujamo najsodobnejšo LUXDAN premium ponudbo kuhinj DanKuchen v Sloveniji.

Številni modeli kuhinj. Bogata paleta dekorjev. Bogat izbor barvnih možnosti. Najsodobnejše tehnološke rešitve. 100% kvaliteta. 5 letna garancija za leseni del kuhinje. Doživljenjska garancija za okovje. Najboljše cene. 3D izris in svetovanje. Brezplačne izmere na vašem domu, dostava in montaža.

PREDNOSTI kuhinj DanKuchen:

Živijo v harmoniji prostora in uporabnikove funkcionalnosti. Za izpolnitev želja in zahtev uporabnikov so kuhinje DanKuchen načrtovane tako, da je posebej za vas prilagojen vsak element, kar dokazujejo tudi modeli kuhinj in njihova prilagodljivost v vsak prostor.

So edinstvene. DanKuchnu strmi k stalnemu iskanju in razvijanju novih materialov in inovativnih tehnologij, kar se odraža predvsem designu in uporabnosti. Edinstvena zasnova je poglavitna značilnost Danovih kuhinj in prav to je tisto, da danes kuha v kuhinjah DanKuchen že več kot 1 milijon zadovoljnih uporabnikov.

So milimeter natančne. Visoka kvaliteta kuhinj DanKuchen se odraža v veliki natančnosti izdelave in montaže. Kvaliteta vam je zagotovljena, ne glede na obliko ali model, saj se uporabljajo najboljši in najkvalitetnejši materiali. Imejte pogum in skupaj z prodajnim svetovalci v Danstudiu Celje načrtujte vašo kuhinjo. Izbirate lahko med različnimi barvnimi kombinacijami elementov kuhinje ali kuhinjskih pultov.

Sanje postanejo resničnost. Z nakupom kuhinje DanKuchen se vam bodo sanje uresničile. Pri projektiranju in izdelavi zasledujemo vedno edini cilj - in to je najboljša kuhinja za uporabnika. Kvalitetni materiali in izdelava so standard že v osnovi. Kuhinja DanKuchen vam lahko izpolni še veliko več, vaše posebne in individualne želje. Le kdo se ne bi rad dobro počutil v svoji kuhinji? Naj vam bo kuhanje v kuhinjah DanKuchen v veselje in radost.

Doživljenjska garancija na okovje in vodila. Okovje in vodila so pomembni člen vsake kuhinje, predvsem po nekaj letni uporabi. DanKuchen je edini proizvajalec, ki daje na okovje doživljenjsko garancijo.