Jedilne mize

Jedilna miza je najpomembnejši del vsake jedilnice. Glede na prostor, ki vam je na voljo izberite pravo velikost, obliko, dizajn in barvo, da boste vi in vaša družina radi in z veseljem skupaj sedli k obedu. Jedilna miza naj kar sama povabi k obedu, hrana vam bo v prijetnem vzdušju še bolj teknila kot sicer.

Pri nas si lahko izberete:
– želeno dimenzijo jedilne mize,
– želeno obliko jedilne mize (kvadratno pravokotno, ovalno, okroglo…),
– obliko podnožja,
– vrsto mizne plošče – les ali steklo,
– barvo (dekor lesa ali barvo stekla),
– barvno usklajenost s kuhinjo,
– želenega proizvajalca.

Možnosti je ogromno in včasih je to težava, ker ne veste, kaj si želite in kako bi se izbrana jedilna miza podala v vašo jedilnico. Naj vam priskočimo na pomoč s 3D vizualizacijo –  izrisali bomo vaš prostor v našem programu in vanj postavili več različnih miz, da si boste lažje predstavljali in se lažje odločili za tisto pravo.

Največja prednost nakupa jedilne mize v Danstudiu Celje je, da lahko mizno ploščo dobite v enaki barvi in dekorju kot je vaš kuhinjski pult. Povežite prostor v celoto in uskladite tudi jedilnico s kuhinjo! Na voljo so tudi jedilni koti v enakem dekorju, zato le pridite v naš Danstudio Celje in si poglejte in preizkusite razstavljene mize in jedilniške garniture. Morda najdete vašo sanjsko mizo ravno pri nas!

Kakovostna jedilna miza vam bo služila leta dolgo, zato je nakup v Danstudiu Celje zagotovo dobra izbira. Kakovost pri nas ni kompromis, ampak dejstvo. Pri mizah iz našega prodajnega programa lahko pozabite na razmajanost in podobne težave z mizami. Ne verjamete? Obiščite nas in se prepričajte.

Pošljite povpraševanje